Praktisk information

Kontaktinformation

 


Psykologcentret v/ Zenia Fuglsang

Lygten 2C, 4. sal

2400 København NV

 

Telefon/SMS: 60 66 05 63

E-mail:

zeniafuglsang@protonmail.com

Priser for forløb påbegyndt pr. 20.9.2021

 

Individuel terapi/konsultation

950 kr. (50 minutter)


Parterapi og familieterapi

2 personer: 1300 kr. (80 minutter)

 

Pårørendesamtaler

1 person: 950 kr. (50 minutter)

2 personer: 1300 kr. (80 minutter)


Pris efter aftale ved flere end 2 pårørende.

 


Reducerede priser til studerende,  ledige og pensionister

Jeg mener, at alle bør have mulighed for at få behandling og tilbyder derfor dokumenteret virksom terapi til reduceret pris, hvis du har et småt økonomisk råderum.


Er du studerende, skal du fremvise gyldigt studiekort ved første konsultation for at få studierabatten.Samtaler kan også afholdes telefonisk

Dette kan f.eks. være en løsning, hvis du i en periode opholder dig i udlandet eller på anden måde er forhindret i at møde op til en samtale.Rabat ved lægehenvisninger

Jeg tager desværre ikke imod lægehenvisninger. Det er kun muligt at få tilskud fra det offentlige til behandlingen, hvis du vælger en psykolog med såkaldt ydernummer. Der er imidlertid kun et begrænset antal psykologer med ydernummer, og de har ofte lang ventetid. Dette gør, at det ofte ikke er muligt at få en tid, når du allermest har brug for det. Som et alternativ til en henvisning tilbyder jeg derfor i øjeblikket en reduceret pris på 750 kr. per samtale og kort ventetid, så du hurtigst muligt kan starte i behandling. For at få rabatten skal du fremvise en kopi af lægehenvisningen ved første samtale, da jeg ikke har mulighed for at hente den elektronisk. Det er muligt at få rabatten på op til 3 samtaler. Herefter kan du fortsætte som selvbetaler, hvis du ønsker det.

 


Psykologforløb uden lægehenvisning

Hvis du gerne vil være "anonym" og ikke ønsker at nogen skal vide, at du går i terapi, er der selvfølgelig altid den mulighed, at du kan vælge at opstarte et terapiforløb som selvbetaler og dermed ikke behøver at gå til din læge eller blive registreret i det offentlige system. 


Betaling

Der betales med MobilePay eller kontant (medbring venligst lige penge) efter hver konsultation.

Tidsbestilling og afbudsregler

 

Tidsbestilling kan foregå telefonisk eller på e-mail. Hvis du sender en mail er det vigtigt, at du skriver dit telefonnummer i mailen, så jeg har mulighed for eventuelt at ringe til dig. Skriv gerne forslag til tider, så melder jeg tilbage hurtigst muligt med en tid.


Det er vigtigt, at der ikke sendes personfølsomme oplysninger pr. e-mail, hvis de ikke er sendt via en krypteret mail. Hvis du ikke kan sende krypterede e-mails er du meget velkommen til at ringe til mig i stedet, så dine oplysninger forbliver fortrolige. Hvis jeg ikke tager telefonen, kan du evt. lægge en besked på telefonsvareren, så vil jeg ringe til dig hurtigst muligt. Hvis du har svært ved at tale i telefon, kan du evt. indtale det, så jeg ved det. Jeg svarer typisk på din henvendelse samme dag, som du har kontaktet mig (mandag-fredag).

 


Tider der passer dig

Det er muligt at få tider om dagen og om aftenen på hverdage. Hvis du har svært ved at komme inden for "normal" arbejdstid, er det derfor også muligt at bestille tider, der passer bedre for dig. Hurtig behandling har betydning

Det er vigtigt med hurtig behandling, da det bl.a. kan være med til at mindske varigheden af din psykiske lidelse og forebygge, at den forværres. Jo hurtigere du kommer i behandling, jo hurtigere vil du selvfølgelig også kunne få det bedre igen. Derfor kan du generelt få en tid til behandling inden for 1-2 uger.


 

Afbud/flytning af tid

Afbud gives hverdagen før samtalen inden kl. 12 (og meget gerne før så en anden kan nå at få glæde af tiden). Afbud eller flytning af tid inden afbudsfristen er gratis. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales fuldt honorar for den reserverede tid. I dette tilfælde indbetales beløbet for samtalen med MobilePay til nummer 94303.Inden samtalen

Klinikken består af et lille psykologfællesskab. Når du ankommer til klinikken, er der et lyst og roligt venteværelse, hvor du kan sætte dig, indtil jeg kommer ud og henter dig. Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen og tryg.